LA CLASSE DELS ASTRONAUTES VIATGEM A L’ESPAI!

Avui els alumnes d’I5 han fet un viatge espacial per anar a visitar l’Univers!! Però… no patiu famílies, ha sigut un viatge curtet al Cosmo Caixa de Barcelona.

Abans d’anar a l’espai hem hagut de viatjar a l’Antàrtida per buscar al nostre coet i allà hem conegut uns pingüins una mica trapelles que ens van amagar el coet en un Bosc Inundat… Sisi ho heu llegit bé!!! Però no patiu que el vam trobar molt ràpidament i a més ens vam fer amics del senyor cocodril, la senyora tortuga, la senyora serp i el senyor i la senyora formiga… Buff ara que pensem eren molts!!

Després hem agafat el coet per viatjar a l’espai i conèixer de més a prop els diferents planetes, les estrelles, els satèl·lits i els meteorits. Ens hem endinsat en un viatge on hem après que la terra gira al voltant del sol i té un satèl·lit que és la lluna. Hem treballat perquè es fa de nit, què passa quan es fa de dia i perquè la lluna brilla si no té llum pròpia… També hem descobert que l’anell de Saturn està format per molts meteorits petits, les diferents constel·lacions… i moltes coses més!!

Ens ho hem passat genial i hem viscut mil i una aventures on hem après molt!!

En aquest enllaç trobareu totes les fotos que es van fer al llarg de la sortida: https://photos.app.goo.gl/kr5daaf4ZUkB6aiJ6

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *