Projectes 09-10

Escola Sagrada Família de Sabadell

Els alumnes de 5è de primària vam realitzar aquest vídeo, basat en un concurs de preguntes i respostes. Un parell d’alumnes eren els presentadors i els altres els concursants.

FOTOS

Estel Cornet

…………………………………………………………………………………..

Escola Pere Calders (Polinyà)

Hem realitzat aquest video amb els nois i noies de segon B. Treballem una hora la llengua oral amb mig grup. En aquest video hem après a demanar i tornar objectes de classe molt útils en la nostra feina quotidiana.

De Videos english

…………………………………………………………………………………..

Reculls dels projectes presentats a la formació PELE

Escola Cifuentes ( Sabadell)

Els alumnes de Cicle Superior us mostren petites converses on treballen l’ús de Past Simple i vocabulari relacionat amb activitats quotidianes entre altres.
Gemma

When I was young

……………………………………………………………………………………………………………….

…………………………………………………………………………………………………….

Escola Ginesta (Matadepera)

Aquí teniu un recull de diferents experiències que han fet els nens i nenes de primària. Un dels objectius del nostre projecte és la creació d’un programa de televisió amb la participació dels diferents cursos.

Us enviem el “Ginesta News”!

Magda i Marta

ginesta news 4.1

………………………………………………………………………………

Cultura Pràctica

Els alumnes de Tercer de Primària han elaborat un petit projecte sobre una mascota especial. L’objectiu del treball ha estat fer una exposició oral davant dels companys.

Glòria Sans

Desktop

Cultura Pràctica

Els alumnes de sisè de Primària han preparat i representat davant els companys petites obres de teatre on simulen ser gent gran que acostuma a trobar-se al parc per a xerrar sobre el seu passat. L’objectiu és utilitzar el Past Simple. En aquest video es mostren algunes activitats prèvies i un resum de les obres.

Montse López

De The past simple

………………………………………………………………………………..

CENTRE: ESCOLA ANUNCIATA GIRONELLA                                                              PROJECTE: Els alumnes de cicle superior, amb la col.laboració d’alumnes procedents d’altres cicles, presenten les tres festes més importants que se celebren a la nostra escola: Nadal, Carnestoltes i La Patum. L’objectiu és la utilització del present simple i l’adquisició de vocabulari relatiu a aquestes festes.

Carme Benítez i Mireia Canudas

De PELE patum, Queralt

……………………………………………………………………………..

Centre:ESC El Viver

els alumnes de 4rt i 6è de  l’escola el viver ens expliquen el conte de la caputxeta vermella  l’hora que es veuen fotografies de les diverses etapes del conte.l’objectiu  d’aquest projecte es treballar el vocabulari del conte i fer servir una entonació correcta durant la narració del conte.

• [kml_rm movie=”

Videos

” width=”352″ height=”288″/]

…………………………………………………………………………………………

ESCOLA FONT FREDA (Montcada i Reixac)

Aquí teniu un petit recull d’activitats que han fet els alumnes de Cicle Inicial i Cicle Mitjà del nostre centre per treballar l’expressió oral.

Laura i Magda

PROJECTE

…………………………………………………………………………………………..

ESCOLA EMILI CARLES-TOLRÀ (Castellar del Vallès)

Els alumnes del taller de cinema de cicle mitjà han preparat aquest sketch que parteix d’un acudit explicat a classe. Conegut l’argument, i a partir d’unes estructures que s’aniran repetint al llarg del gag, cada alumne tria i crea el seu personatge i també inventa la seva intervenció oral i gestual.

Milós Garcia

Taller cinema

……………………………………………………………………………………………

ESCOLA CATALUNYA de Sabadell

Els alumnes de 2n de primària han après vocabulari sobre el menjar. I tan parlar de menjar els ha entrat una gana que han acabat en “un restaurant” on, i com és habitual quan hi vas amb els companys, a més de demanar el que volen per menjar, acaben “xerrant de les seves coses” ( utilitzant el poquet que saben d’anglès ja que comencen a 1r de primària).

Montserrat i Rosa M.


……………………………………………………………………………………………………………………..
ESCOLA CATALUNYA de Sabadell
I aquí teniu una mostra de les activitats que els alumnes de 3r han fet treballant el vocabulari dels animals de granja. A través de jocs han utilitzat onomatopeies, preguntes i frases per endevinar animals i parlar sobre ells.

Rosa M. i Montserrat

…………………………………………………………………………………………………………….

…….


Deixa un comentari