El passat 18 de març es va celebrar a el Centre Municipal d’Educació de Palafrugell la II Jornada de tutores i tutors d’AA del Baix Empordà. Ens vàrem trobar 24 persones per tal de reflexionar a l’entorn del treball i programació per Competències Bàsiques a l’Aula d’Acollida.

L’Anna M. Moreno tutora de l’Aula d’Acollida de l’Ins. Bernat Metge de Barcelona ens va exposar el projecte “Les dues cares del mirall: present i passat dels nostres orígens”, una experiència de coordinació entre l’Aula d’Acollida i l’àrea de Ciències Socials a l’Aula Ordinària.

La segona part de la Jornada va estar centrada en la reflexió del treball competencial en els temes de l’Aula d’Acollida. Ens vam dividir en 3 grups i cada grup va treballar la programació en competències d’una de les unitats.

Podreu trobar tot el treball i fitxers de la Jornada al moodle del SEBE:
http://agora.xtec.cat/se-baixemporda/moodle/

II Jornada 22/03/2011