EI – El forn de les idees!

Ben amagat, enmig del poble, hi trobareu el forn de les idees! Un forn on s’hi couen manualitats.

Avui, aprofitant que és l’últim dia d’escola, hem aprofitat per fer una petita sortida i entre tots els nens/es d’infantil hem anat a muntar un rusc, aprofitant que els infants de P4 aquest trimestre havien treballat les abelles.

No ens hi hem pogut estar gaire estona, perquè el cel ha quedat negre de cop i hem marxat per por de pluja. Ens hem quedat sense jugar una estona al parc, però hem omplert el forn de les idees de molta creativitat i imaginació!

Us convidem aquest estiu a anar-lo a veure, esperem que us agradi!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà