Tallers de plàstica a Educació Infantil

Aquest tercer trimestre, hem iniciat uns tallers  de plàstica. Tots els nens i nenes d’infantil (formant 4 grups on estant barrejats els tres cursos) treballem diferents aspectes, a través de la manipulació i l’experimentació. Cada taller està ambientat en algun bloc de l’àrea de plàstica: dibuix, pintura, collage, modelatge, construcció…

Feia temps que no podíem gaudir d’aquestes activitats intercicle. Estem contents i contentes de recupera-les i gaudir-ne de nou. Són estones creatives. A més, la interacció entre infants de diferents edats permet  crear un bonic clima de calma i de companyonia.

Mireu que bé ens ho passem!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà