EI – Sortida al Mallol

Aquest dijous els nens i nenes d’infantil hem anat d’excursió al Mallol. Allà hem descobert la Llegenda de l’Estruga Maigarda, una bruixa bona, però incompresa, que curava i escoltava a la gent, que havia viscut durant molt de temps al poble.

Hem passejat per dins el Mallol tot descobrint els llocs on havia viscut la bruixa. Fins i tot, hem pogut veure on els Senyors del Castell l’havien tancat perquè no els hi agradava com era i el què feia. Una vegada acabat el recorregut hem pogut fer una poció màgica amb herbes i flors de l’entorn proper dins un gran barret de bruixa, com devia fer l’Estruga Maigarda amb les seves herbes remeieres, fa molts i molts i molts…d’anys.  Ho hem fet tan bé que l’Estruga Maigarda ens ha vingut a saludar.

Més tard, hem anat a dinar al Parc de la Cooperativa. I, per acabar de celebrar el carnestoltes ens hem maquillat i ballat una estona. Un dia rodó!

Aquí us deixem un recull de fotos…

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà