Entrevista Roser Teixidor i xerrada Josep Llach

Aquesta setmana i dins les activitats de l’any de… Fem salut! les i els alumnes de 6è hem tingut dues visites molt especials. Primer vam realitzar una entrevista a la pediatra Roser Teixidor que ha estat la nostra pediatra durant els nostres anys d’infantesa i que l’any passat es va jubilar.

Uns dies més tard el Doctor Josep Llach especialitzat amb l’aparell digestiu ens va realitzar una xerrada molt interessant. Vam poder preguntar, resoldre dubtes i conèixer moltes coses sobre la digestió i l’aparell digestiu.

Moltes gràcies als dos!! Ens ho vam passar molt bé!!

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *