SEGUIM APRENENT AMB EL MOUSE!

Seguim treballant la robòtica educativa amb els “MOUSE”. Són uns robots educatius amb forma de ratolí que serveixen per treballar el llenguatge de la programació i la robòtica a l’aula fent activitats de seqüenciació, estimació i resolució de problemes d’una forma engrescadora.

Es poden utilitzar per treballar continguts de totes les àrees com matemàtiques (números, figures geomètriques, operacions aritmètiques, monedes, orientació espacial…), llengües (vocabulari, instruccions bàsiques, lletres…), medi (animals, plantes, aliments, cos humà, mapes, ciutats, països…) aprenent de forma significativa, creativa i divertida!

Una de les activitats que hem realitzat ha estat repassar les hores en format analògic i  digital!

Aquí us deixem les fotos!

 

Aquest article ha estat publicat en Activitats. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà