SETMANA DEL DIA DE LA DONA

Per celebrar el Dia Internacional de les Dones, a la biblioteca hem preparat una sèrie d’activitats que aviat descobrireu. No patiu que el divendres dia 8 de Març ho tindreu aquí al bloc de la Llufalletres!

Abans, però, us proposem que amb els grups classe aneu baixant a la biblioteca i allà hi trobareu un ventall de llibres relacionat amb aquesta temàtica. Escolliu el que més us agradi i feu-ne una lectura. Després, us demanem que ompliu  amb post-its la figura de la dona i del símbol amb paraules dedicades a ells, les dones.

Ah! A més a més, per cada cicle (petits, mitjans i grans) us hem passat una caixa amb 6 llibres. D’aquesta manera podreu llegir a l’aula un conte diferent cada dia al matí. Només us haureu de passar els llibres d’un curs a l’altre. A veure si us agrada! Bona lectura.

Clica la imatge

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *