EPAMA

QUÈ ÉS L’ESPAI DE PARES I MARES?
Benvolgudes famílies,
Us fem cinc cèntims del funcionament de l’Espai de pares i mares de la nostra escola. És un projecte que parteix de la necessitat i les ganes tant de l’escola com de les famílies.
Amb l’Espai de pares i mares el que pretenem és crear espais de comunicació, reflexió i formació al voltant de temes relatius a la criança dels fills, fomentar la relació, cooperació i coordinació entre els docents i la família i fer arribar la manera de fer de l’escola, el projecte educatiu.
Aquests curs escolar ens hem organitzat la Rosa de Soto i la Míriam Pérez per portar endavant l’Espai de pares i mares. De cara el curs vinent, crearem una comissió on hi haurà un/a pare/mare, un membre de l’AMPA, un/a mestre/a i un membre de l’equip directiu.
Hem pensat diferents tipologies de trobades per arribar de diverses maneres al màxim de persones possibles. És molt important que tothom busqui la manera de sentir-se més a gust dins d’aquest espai. Realitzarem:
Xerrades amb famílies amb un especialista extern. Seran gratuïtes, subvencionades per l’AMPA i l’Escola Nova. Quan es presenti cada xerrada caldrà apuntar-se per veure el nombre d’assistència (per les cadires i l’espai).
Tallers en família amb famílies, pares i mares amb o sense fills (depenent del tipus d’activitat), amb un especialista extern. Tindran un cost econòmic per a les persones que vulguin assistir. Quan es presenti cada taller caldrà apuntar-se amb compromís d’assistir-hi ja que segurament les places seran, en aquest cas, limitades.
Tallers d’escola amb famílies, pares i mares, i els mestres voluntaris com a especialistes. Seran gratuïtes. Quan es presenti caldrà apuntar-se potser hi hagi un número de places limitades.
Taules rodones seran gratuïtes. Compromís d’assistència a llarg termini, per crear un marc de comunicació i confiança adient. Caldrà apuntar-s’hi
Respecte els ponents, és important tenir present que lògicament són persones que segueixen la línia metodològica de l’escola, el projecte educatiu.
La informació referent a l’Espai de pares i mares la rebreu a través d’aquest correu i penjada a les entrades de les classes. Ens podeu fer arribar les vostres propostes o neguits respecte la temàtica de les xerrades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *