29-S Vaga General

Ara tots a la vaga… els profes portem ja dos anys, dos!!!i aquest serà el tercer, fent vagues, manifestacions, cridant per defensar el dret a l’educació pública i cada cop que ho fem se’ns tracta com si obrarem malament… ara les escoles decideixen no realitzar colònies ni excursions, per defensar el poder del consell escolar front les decisions unilaterals del Departament del Tete i els diaris ens donen més canya, i els pares i mares també, que si insolidaris i bla bla bla…

I tots els que ens critiquen, que no són pocs, ara ens animen a fer vaga… amb les mateixes raons que nosaltres utilitzem per defensar l’escola pública i que ells ens criticaven… perquè clar els professors i mestres d’este país són uns insolidaris que tenen moltes vacances… i bla bla bla…. a banda d’aguantar als INÚTILS DELS VOSTRES FILLS!!!!!

PERQUÈ SÓN INÚTILS!!! I HO SÓN PER QUÈ VOSALTRES SOU UNS TARROSSOS!!!!

UNS TARROSSOS QUE NO FAN CAS DE LES ADVERTÈNCIES DEL PROFESSORAT!!! UNS MONIATOS QUE ES QUEIXEN DE NOSALTRES SENSE ENTENDRE QUE SI FEM VAGA ÉS PER MILLORAR L’EDUCACIÓ PÚBLICA!!!!

QUE FA DOS ANYS QUE HO VEIEM VINDRE!!!! MONIATOS!!!! QUE SOU UNS MONIATOS!!!

(ale, ja m’ha desahogat)

2 thoughts on “29-S Vaga General

  1. Àlia

    Perdó, m’he equivocat… “sembla com si no anares a fer vaga”, que sé que sí que en faràs!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *