Tete, presenta’m els teus assessors

maragallEn el meu últim article, presentava la bucòlica imatge del Sr. flamant Conseller d’Educació, escrivint la LEC. D’acord, ho reconec, era ironia.

Qualsevol persona, amb una miqueta de trellat, sap que això no és així. Les lleis no les escriuen els Consellers, ni els Ministres, ni els Presidents. Les Lleis les escriuen els seus assessors, que són els qui en realitat deurien entendre del que s’escriu.

Per molt net de Maragall i germà d’ex-president, que siga, el nostre estimat Tete, no ha pogut formar-se de manera suficient per tal d’entendre de tot el que es parla a la llei, a saber, organització i gestió de centres, economia de l’educació, drets laborals dels treballadors, legislació espanyola i europea, educació comparada, teoria de l’educació… etc.

Jo mateix soc pedagog, i he de reconèixer, que no tinc collons per escriure una LEC.

Així, supose, que com a polític intel·ligent que és, el Tete, s’ha rodejat d’assessors, molt més intel·ligents i experts que ell, per escriure la LEC, i li van dir: “ací la tens germanet, Una Llei de País”

 Però clar, nosaltres, humans, desproveïts d’un Coeficient Intel·lectual suficient per ocupar “llocs de confiança”, va i resulta que no l’entenem, i la malinterpretem, mira que podem arribar a ser “tarrossos”!

Per aquest motiu, estic una miqueta trist, esperava que algú eixira i em diguera, mira Miquel, això és així per aquest motiu, i jo, reconeguent, la superioritat intel·lectual dels senyors assessors, m’ho creuria, i si explicaren la Llei, tots els professionals que treballem per aquest País, s’ho creuriem i viuriem tots feliços i contents.

Tete, presenta’ns als teus assessors, vull quedar-me tranquil i ser feliç.

 

Comentari de la foto: El Sr. Conseller presentant la Llei als mitjans de comunicació, eren dies feliços, ningú encara se l’havia llegit.

2 thoughts on “Tete, presenta’m els teus assessors

  1. Àlia

    Carinyet, mal vas (anem) si la teua felicitat depèn d’entendre la LEC…aisss, la vida té més coses!!!

    Besets!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *