Moodle

Hui torne a escriure. De fons, la pel·licula la vida secreta de les paraules. Feia molt de temps que vaig posar en marxa aquest bloc, però mai no havia escrit res.la vida secreta de les paraules

 Hui ha estat el meu segon dia de curs de Moodle, un nou producte del Departament, amb ell es poden crear cursos online. Les seves aplicacions són bastant interessants. El cas és que actualitzant el meu perfil, me n’he adonat, tinc correu, tinc facebook, tinc un bloc on escric (molt de tant en tant) al voltant d’un treball d’investigació que estic fent, però no tinc cap lloc on parle d’educació, el meu camp professional.

 

No és que crega que el que jo puga dir aportarà res al món de l’ensenyament, però tinc ganes de dir alguna cosa, tot i que siga per llegir-la jo d’ací un temps.

 

El món està canviant, com sempre, però en aquests moments sembla que moltes coses canviaran en l’ensenyament en poc temps, la LEC, el Pla de Bolonya, les noves tecnologies a l’escola (TIC).

 

I que collons! jo també vull dir la meua!

 

Comentari de la imatge: Un pedagog després d’haver-se llegit la LEC i el Plà de Bolonya d’una sentà. Menys mal que sempre hi ànimes pel món que els cuiden.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *