Benvinguda

Estimats lectors,

Aquest bloc neix de la necessitat de trobar un rebost digital exclusiu de comprensió lectora que, després de diverses recerques, no havia trobat en aquest format, si més no, acabat. El nostre institut de l’INS Moianès es troba dintre del projecte 1×1, i aquest bloc també és una resposta a les noves necessitats. A més, S’estan duent a terme diferents iniciatives per promoure el gust per la lectura, com la mitja hora de lectura diària o treballar els gèneres discursius des de totes les matèries.

Per altra banda, un altre objectiu és estalviar: feina als professors a l’hora de fer recerca de materials, i diners de fotocòpies a l’institut, sobretot en aquests moments de retallades (ens en sortirem, ja veureu).

La idea fonamental del bloc és compartir materials entre la comunitat educativa, propis i aliens, amb l’únic objectiu de fomentar el gust per la lectura i els audiovisuals, tot fent un treball de comprensió. Per tant es faran servir materials sense atendre els possibles drets d’autor, atès que entenc que el foment de l’educació és un fita suficientment important per superar petits interessos crematístics.

En tot cas, no és la nostra voluntat entrar en conflictes, i si algun autor, editorial o entitat considera perjudicats els seus interessos, els materials sensibles seran eliminats immediatament del bloc. No cal dir, doncs, que la publicació de materials en el bloc no respon a cap altre interès que no sigui l’exclusivament pedagògic.

Finalment voldríem animar-vos a participar amb els vostres comentaris i crítiques (sempre constructives, no?) en el desenvolupament del bloc. Aquest rebost de lectures segures és per tothom que en pugui treure profit pedagògic, alumnes, professors o entitats, tant és. Esteu tots convidats.

Salut!

Pau Segura Rubio i Maribel Martí López

Comentaris: 8

 1. xvallalt 21 desembre 2011 - 19:02

  Hola. Gràcies per la genorisitat. Voldira aportar el meu granet de sorra. Com et puc enviar un text de comprensió lectora?

  Xavi

 2. PAU SEGURA RUBIO 30 maig 2012 - 20:58

  Gràcies a tu, Xavi. Deixant un comentari ja disposo del teu correu.

 3. Mar Mallol 27 abril 2013 - 15:01

  Bona tarda, em sembla molt interessant la tasca que esteu fent, i molt necessària. M’agradaria poder compartir alguns dels recursos que utilitzo. Sou molt generosos i això segur que té un retorn.
  Espero instruccions.
  Gràcies
  Mar.

 4. PAU SEGURA RUBIO 27 abril 2013 - 17:50

  Gràcies! Ens posem en contacte a través del correu e.

 5. Susana de Castro Iglesias 3 novembre 2015 - 21:28

  Bona nit

  Pau i Maribel,

  Tinc un apartat de lectures i comprensió a l’aula virtual gràcies a vosaltres.

  Moltíssimes gràcies.

  Susana

 6. PAU SEGURA RUBIO 5 novembre 2015 - 12:02

  És un plaer comprovar que és útil. Això ens anima a seguir treballant-hi.

 7. Alícia Martín 11 setembre 2019 - 10:50

  M’estreno ensenyant lectura i les vostres recomanacions han sigut molt útils. Espero poder compartir idees quan vagi agafant experiència. Moltíssimes gràcies, Pau!

 8. PAU SEGURA RUBIO 12 setembre 2019 - 23:47

  Gràcies a tu per fer-ne ús. Salut i lectura!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *