PIRULETES DE XOCOLATA

INGREDIENTS:
-xocolata
-ou
-pasta de full
ELABORACIÓ:
1. Vam obrir la pasta de full,  l’estenen i posem la nocilla per sobre.
2. Vam tallar la pasta de full en tires llargues amb un ganivet .
3. Vam enrotllar les tires de la pasta de full com un cargol.
4. Les vam punxar a una broqueta.
5. Les vam posar al forn i ens ho mengem.
 CLICA PER VEURE LES FOTOS

Miranda i Sali

2 comentaris a “PIRULETES DE XOCOLATA

 1. Hola nois i noies!!! Sóc la Joana, estic mirant el bloc i estic alucinant de les receptes tant bones que heu fet. Em sembla que em costarà molt escollir una per fer.la a casa. Pot ser que la primera que faci sigui la Coca de verdures que hem fet aquesta tarda perquè realment estava bonísima!!!! M’ha encantat estar aprenent a fer.la amb vosaltres i compartir aquest taller tant divertit. A veure si em convideu un altra dia i així m’ensenyeu altra recepta deliciosa. Adeu.
  MUAK, MUAK.
  JOANA

  • Hola Joana !
   Has fet la coca de verdures a casa?
   Podries també fer a casa els ous farcits, podries mirar la recepta en el bloc del taller de cuina.
   Per nosaltres vine quan vulguis al taller de cuina també ens ha encantat.
   Sali i Jordi Li

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *