TORRÓ

INGREDIENTS:
-ARRÒS INFLAT
-XOCOLATA BLANCA
-XOCOLATA NEGRA
ELABORACIÓ:
1. PRIMER OBRIM LA XOCOLATA
2. TRENQUEM LA XOCOLATA EN TROSSOS PETITS I HO POSEM AL BOL.
3. HO POSEM AL MICROONES PER  DESFER-LA.
4.POSEM  LA MEITAT DE LA XOCOLATA AL MOTLLE I ARRÒS INFLAT PER SOBRE.
5. ACABEM AFEGINT LA XOCOLATA QUE QUEDA PER SOBRE.
6. EL POSEM AL CONGELADOR  PERQUÈ ES  REFREDI.
7. I ENS HO MENGEM

CLICA PER VEURE LES FOTOS

Ferran

GALETES DE MEL

INGREDIENTS:
-140g mel
-160g farina
-180g mantega
-100g sucre morè
ELABORACIÓ:
  1. Pesem els grams de farina a la bàscula i ho afegim a un bol.
  2. Després pesem el sucre a la bàscula,  per remenar-ho juntament amb la farina.
  3. Pesem la mel i la posem al bol per remenar-ho un altre cop.
  4. Tallem la quantitat necessària de mantega mirant l’embolcall de plàstic ( no traieu el plàstic fins que hageu tallat la quantitat necessària ) la posem en un bol petit i ho calentem al microones fins que estigui desfeta.
  5. La posem al bol gran i remenem un altre cop.
  6. Barregem tota la massa i posem la massa als motlles i a la safata del forn.
  7. Ho fiquem al forn uns 15 minuts aproximadament i quan estiguin fredes, ens les mengem.
CLICA PER VEURE LES FOTOS

SANDER

COCA DE XOCOLATA

INGREDIENTS:
-XOCOLATA
-PASTA DE FULL
-AMETLLA
-OLI
-SUCRE
ELABORACIÓ:
1.PRIMER VAM OBRIR LA PASTA DE FULL I L’ESTENEM.
2 PUNXEM LA MASSA DE  FULL  AMB UN GANIVET.
3 ESTENEM LA XOCOLATA AMB UN GANIVET.
4 POSEM UNA ALTRA  PASTA DE FULL A SOBRE.
5 LI POSEM A SOBRE DE LA MASSA DE FULL  OLI, SUCRE I AMETLLA.
6 HO POSEM AL FORN I QUAN ES REFREDA LA PASTA DE FULL ENS HO MENGEM.
FERRAN

CLICA PER VEURE LES FOTOS

PIZZA PEPPERONI

INGREDIENTS:
– FORMATGE
– MASSA  DE  PIZZA
– PEPPERONI
-TOMÀQUET
ELABORACIÓ:
1.Estenem la massa de pizza amb un corró.
2.Posem a sobre de la massa de pizza el tomàquet.
3. Primer posem formatge a la massa de pizza.
4. Posem a sobre xoriço a sobre de  la massa de pizza.
5 Trenquem l’ou i el  posem a sobre de la massa de pizza.
6 I ho posem  al forn .
7 I ens ho mengem mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ferran

CLICA PER VEURE LES FOTOS

MÒMIES DE HALLOWEEN I BARRETS DE BRUIXA

INGREDIENTS
-pasta de full
-olives negres
-salsa de tomàquet
-formatge
-tonyina
ELABORACIO DELS BARRETS DE BRUIXA:
  1. Estirem la pasta de full i la tallem en rectangles, a sobre posem la salsa de tomàquet, el formatge i la tonyina.
  2. Tanquem el rectangle de forma que quedi triangular i aixafem els costats amb una forquilla.
  3. Ho posem al forn, 15 minuts a dalt i  abaix, a una temperatura antre 180 graus i 200 graus.
  4. Ho traiem,  esperem a que es refredi i us ho mengeu. NYAAM!

SANDER

CLICA PER VEURE LES FOTOS

HAMBURGUESES DIVERTIDES

INGREDIENTS:
– FORMATGE
– CARN
– QUÈTXUP
– OLIVES  NEGRES I VERDES
– PA D’HAMBURGUESA
– SALSITXA DE FRANKFURT
ELABORACIÓ:
1 Obrim el pa per la meitat amb un ganivet.
2. Fem la carn a la paella i la posem dins del pa.
3. Tallem el formatge en forma de dents i ho posem a sobre de l’hamburguesa.
4. Punxem amb els escuradents  les olives i les  punxem al pa.
5. Qui vol es posa quètxup i ens ho  mengem  mmmmmmmmmmmmmmmmmm

CLICA PER VEURE LES FOTOS

Ferran

PIZZA DE XOCOLATA

INGREDIENTS
-xocolata
-massa de pizza
-ametlla
-sucre glace
ELABORACIÓ
1. Obrim l’envàs de la massa i posa-la estesa al forn a sobre d’una safata (de metall).
2. Quan estigui bé la traiem i li posem la xocolata.
3. Després li posem les ametlles i la tornem a posar al forn només per baix.
3. La traiem, li posem el sucre glace i ja està feta .
 CLICA PER VEURE LES FOTOS
Sander

 

 

 

SUSHI

INGREDIENTS:
-formatge en crema
-formatge en talls
-arròs
-pernil
-pa de motlle
-cranc
ELABORACIÓ:
* Sushi num 1
1.  Posem el pernil al plat i a sobre el formatge.
2. Posem el formatge crema amb o sense arròs a sobre del formatge.
3. L’enrotllem i ja tenim el primer sushi.
* Sushi num 2
1.  Aplanem el pa amb el corró i li posem pernil, formatge o tots dos
2. Li posem formatge crema amb o sense arròs.
3. L’enrotllem i ja està.
 CLICA PER VEURE LES FOTOS

 

SANDER