P5B – ELS GROCS VIATGEM A L’ESPAI

Els Grocs volem aprendre moltes coses sobre els planetes que ens envolten, per això, hem de construir un coet per poder viatjar a l’espai!

Un cop hem acabat el coet decidim que convertirem la nostra clase en el Sistema Solar. Per grups fem un dibuix de com ens agradaria que fos, i fem una llista del que necessitarem.

Un cop tenim clar el que volem fer, primer necessitem saber com son els planetes per poder fer-los i penjar-los a la clase. Son tots iguals? tenen el mateix color? uns son més grans que altres? tenen anells? estan aprop o lluny del sol?

Hem estat uns dies mirant llibres, portant informació de casa, anant a la biblioteca… i ja estem llestos per començar a construir els nostres planetes!

La Carla ens ha portat un petit telescopi i tots ens hem engrescat a buscar els planetes. Alguns han vist fins i tot Júpiter!!

Què bonica ha quedat la nostra clase amb tots els planetes penjats!! Estem tots molt contents de la feina feta i de tot el que hem aprés

3 comentaris a “P5B – ELS GROCS VIATGEM A L’ESPAI

  1. Una xulada el projecte!!!! La Marta està gaudint molt…això d’aprendre d’on venen i surten les coses els motiva moltíssim…Gràcies!!!!

  2. Ens agrada molt la feina feta per aquests artistes i l’acompanyament de la Carol. És un projecte molt bonic i en el que aprendran molt. Felicitats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *