PROJECTE DE TEATRE DELS GROCS

Estimades famílies,

Com ja sabeu, fa uns dies els nens i nenes de la classe dels Grocs van fer la representació teatral del conte “Els tres porquets”. L’obra la van realitzar davant un públic molt actiu compost per totes les nenes i els nens de la classe dels Blaus.

Realitzar el projecte dels Tres porquets va sorgir després de veure la curiositat, ganes i motivació que els Grocs mostraven quan escoltaven la història. Ells mateixos van proposar que la podien representar i així va ser. Entre tots, vam haver de triar quins serien els actors i actrius, quines robes necessitarien, quin decorat feia falta crear, fer la carta per convidar als Blaus a assistir a l’estrena…

La preparació de la decoració va tenir molta feina: van haver de retallar flors, fulles, pintar tot un bosc… Pel que fa als assajos, van estar assajant durant molts dies. Tot i que només veieu a uns quants actuar, cal dir que tots els infants de la classe dels Grocs han participat en el projecte i han treballat moltíssim!

A continuació podeu veure el vídeo de com va anar la posada en escena de “Els tres porquets”. Esperem que us agradi!

Un comentari a “PROJECTE DE TEATRE DELS GROCS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *