Audicions a P4 BLAUS

Amb les audicions musicals a l’Educació Infantil es vol crear una forma d’escolta activa que faciliti la comprensió de la música, alimenti la pròpia musicalitat i activi capacitats de relació, distinció, comparació i construcció que ajudin també al desenvolupament personal. En el marc de l’aula, l’audició permet treballar l’escolta en un marc ampli: els sons, la veu parlada, la veu cantada, els sons de la natura, els instruments musicals, els diàlegs…
Les fotos responen a una proposta de treball de llenguatge corporal on el moviment és rellevant perquè permet exterioritzar les possibilitats expressives de la música i perquè permet alhora visualitzar elements musicals: frases, estructures, dinàmiques…L’audició és: Suite Els Comediants. Op.26 Marxa de Dimitri Kabalevsky
( Rússia 1904-1987)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *