Xerrada amb en Jordi Diz

De la visita del Jordi ens va sorprendre el tornar a començar la seva vida des de cero; va renéixer. Vam reflexionar al voltant de que la vida pot donar moltes voltes, i no sempre t’esperes, que d’un dia per l’altre, pots rebre un cop que ho canvia tot.

Ens emportem una historia que ens ha quedat gravada. Unes reflexions que ens fan pensar en com d’afortunats arribem a ser d’estar vius, de tenir una familia que ens ajuden, d’estar envoltats d’amics que ens enreiqueixen…

Cliqueu a la fotografia per accedir a la web d’en Jordi, on hi trobareu més informació.

Alumnes i mestres de 6è de l’Escola La Sínia de Molins de Rei

IMG-20210324-WA0006

 

Un comentari a “Xerrada amb en Jordi Diz

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *