7 comentaris a “Les Colònies de 6è Pic del Portarró (Recull d’imatges)

 1. Hola, m’han agradar molt les colònies a Esterri D’Àneu i la veritat tornaria un altre cop a fer les mateixes activitats.
  L’activitat que més m’ha agradat va ser l’activitat del primer día, l’activitat de les petjades.
  Després d’algunes activitats vaig estar una mica cansada, però ho vaig gaudir molt!

 2. Hola, m’han agradat molt les colònies a Esterri d’Àneu per l’experiència d’estar en un ambient d’hivern amb les seves consecuencias i les seves ventatges amb la gent que ha estat amb mi en un cicle de la meva vida(el cole).

  Pujar a la muntanya amb raquetes de neu es la activitat que mes amb va agradar.

  M’ho vaig passar molt bé!!!

 3. Hola, m’han agradat molt les colonies de Esterri d’Àneu, per totes les activitats que vam fer. Em van agradar totes però la que més va ser la del primer día ja que vaig apendre bastant amb el que em van explicar de les petgades de l’ós. El recorregot va ser molt xulo tot i que vaig arrivar molt cansada.
  També em va agradar molt el joc de nit del primer dia.

  La veritat es que m’encantaria tornar a Esterri i ho recomano molt!

 4. Hola, m’han agradat molt les colònies a Esterri d’Àneu, ja que hem fet moltes activitats.

  Hem apres moltes coses de l’Óss bru, els ramaders, que hi ha jent que no vol que estigui el óss als pirineus. Moltes coses i ademes totes les activitats eren divertides.

 5. Hola, m’han agradat molt les colònies a Esterri d’Àneu.
  Vam fer moltes activitats molt xules, hem après molt sobre tot de l’ós bru.
  M’ha agradat fer raquetes i sobretot jugar amb la neu, fer guerres de neu.
  També m’ha agradat les històries sobre els Miniairons, la dels Encantats ….

  M’ho he passat super bé !!!

 6. Hola!!
  M’han fascinat les colònies a Esterri d’Àneu!
  Vam fer unes activitats xulisimes… Hem après moltíssim sobre l’ós bru. Les profesores eren super maques i l’alberg esta molt be!

  La activitat que més m’ha agradat es la visita a l’eco-museo de la casa Gassia! Es molt xulo!!

 7. Hola, a mi em van agradat molt les colònies a Esterri d’Àneu perquè les activitats que vam fer van ser molt divertides i interessants. A mi l’activitat que més em va agradat va ser la que vem fer amb raquetes ja que va ser la única amb la que vem veure neu i a mi em feia molta il·lusió fer alguna activitat amb la neu, també cuant vam arribar a dalt vem dinar i ens van deixar jugar amb la neu i ens ho vam passar molt bé aquell dia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *