APADRINAMENT LECTOR

Es una activitat del treball per col·lectiu,que els alumnes de 6è agafen un nen/a que li han posat en una petita llibreta. Després d’agafar el nen/a el portem a un racó que ens diuen en una llista, i li llegim un llibre que sigui de la teva casa o de la biblioteca i li ensenyen a posar-li ganes i a aprendre a llegir.

Irene: És una experiència que poques vegades es pot fer.

Josep Maria: Divertit i únic a l’escola.

David Vázquez i Cano
6è Finestrelles

ÉS UNA ACTIVITAT DE TREBALL PEL COL·LECTIU I ANEM A LA CLASSE DE SEGON I LI DIEM A LA PROFE SI PUC AGAFAR EL NIL I ANEM A LLEGIR-LI UN CONTE I DESPRÉS HO HA DE LLEGIR I NOSALTRES TAMBÉ I ANEM A UN RACÓ I LI LLEGIM I S’HO PASSEN BÉ I L’AJUDEM A LLEGIR I A POSAR-LI GANES.

ERIK JIMENEZ CAPEL
6è Finestrelles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *