Una setmana més a 6è-A

Maria Tornè

La setmana del 20 al 24 de setembre va ser la setmana de les proves a 6è-A, i li dèiem la setmana de proves.

El dilluns a primera hora un grup va tenir educació física i l’altre grup va tenir T.S de mates i educació física després vam tenir pati, un cop acabat pati ens vam posar a llegir 30 min. Després dels 30 min. de lectura ens va tocar llengua, fins a les 12:30 que vam anar a dinar. A les 15:00 que tornem al cole va tocar 45 min. projecte i després de 15:45 a 16:30 ens va tocar angles.

Dimarts a primera hora va tocar el mateix que dilluns però el grups de l’inrevés (o sigui qui dilluns va fer educació física li tocava mates i qui va fer mates li tocava educació física), pati i lectura va ser a la mateixa hora que dilluns, després dels 30 min. de lectura ens va tocar projecte. A projecte el que vam fer va ser parlar i fer algunes fitxes de inici de curs. Projecte va durar fins les 12:30 que anàvem a dinar a casa a les 15:00 que tornàvem a l’escola vam fer castellà. Vam recordarà un mica de el que havíem fet el curs passat i vam parlar de les vacances també vam fer-ho a fitxa de quin projecte volíem estudiar a castellà i després el posaríem en comú es votaria i aquest seria el projecte que estudiaríem com que de castellà tenim 1:30 ens va donar temps de fer una prova fins les 4:30 que vam marxar a casa. (…)

Podeu veure altres fotografies en aquest enllaç

https://goo.gl/photos/UyHtGG7sb8D3HZfS7IMG_3101

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *