CRÒNICA: “Els nostres propòsits penjats d’una teranyina”

El segon dia d’escola els nens de 6è van jugar al joc de la teranyina, que consisteix en passar-se un cabdell de llana entre tots i dir un propòsit de cara al curs 15-16.”L’ Andrea Nasarre ens ha comentat “que el joc de la teranyina va ser mot divertit i interessant ,perquè aixi sabies els propòsits dels altres companys”. La Daniela ens ha explicat “que el joc li va semblar molt divertit”. La veritat és que el joc va ser molt agradable i entretingut perquè als nens els hi agradava molt passar-se el cabdell de llana. Després cadascú va escriure un propòsit de cara al nou curs i el vam penjar a la teranyina al sostre de la classe.

Ha quedat molt bonic!!

Eric Blanco Culla

Agulles d’Amitges

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *