REFUGI ANTIAERI 307

Ja fa uns anys que vam descobrir la possibilitat de visitar un refugi antiaeri al Poble Sec de Barcelona i des d’aquell moment és visita obligada quan estem a 5è investigant la història política del segle XX.
A l’aula, a través de converses, ja surt que no fa tants anys va haver-hi una guerra civil (un Urbicidi, tal i com ens explica el guia de la sortida) però es fa difícil imaginar com es deu viure des de dins. La visita al refugi ens acosta a la realitat viscuda! Els seus túnels construïts pels propis veïns durant gairebé 2 anys permeten acostar-nos-hi i sumat al treball d’arts escèniques a l’aula, on treballem per posar-nos a la seva pell, fan d’aquesta sortida una de les més significatives del curs.

Enguany, hem completat la sortida amb una passejada pel Parc Joan Brossa per descobrir estàtues de diferents personatges famosos del s XX.

TURÓ DE L’HOME

 

MATAGALLS

LES AGUDES

Cliqueu les imatges per visionar els àlbums

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *