Fem entrevistes als avis i àvies de 5è

El dia 15 de novembre van vindre els avis d’alguns nens de 5è i tres avis més de la Clínica de Molins de Rei.

Van venir a explicar-nos les seves experiències sobre el nostre projecte de la Festa Major: la 2a República, la Dictadura de Primo Rivera, la Guerra Civil Espanyola, la Postguerra, el Franquisme,la Transició i la Democràcia.

Els avis de la Clínica ens van explicar tantes coses que vam aprendre molt del que havien viscut . La veritat és que no ens ho esperàvem.

La sessió va començar a les 9:00h i va acabar a les 11:00h. Van venir molts avis i al final es van fer tots una foto. Va participar tothom i va ser molt interessant perquè era una època molt diferent de la nostra. Amb les seves històries ens van aclarir molt dubtes i ens van ajudar a seguir investigant el nostre projecte.

Moltíssimes gràcies a tots els avis i àvies que han participat en aquesta activitat!

Violeta Valverde i Berta Pi

Turó de l’Home

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *