LES CLASSES DEL MATAGALLS I TURÓ DE L’HOME HEM FET EL CIM!

Aquest divendres 18 d’octubre, els nens de 5è vam anar al Montseny, a conèixer el nostre massís.
Després d’una llarga caminada, els nostres esforços van tenir recompensa i vam fer cim. El grup de 5è A va pujar fins la creu del Matagalls, 1696m , des del coll de Bordoriol i 5è B va assolir el vèrtex geodèsic del Turó de l’Home, 1706,4m, des de la font de Passavets. Pel camí vam observar els diferents estatges de vegetació, vam passar per alzinars, fagedes, avetoses i prats; també vam trobar molts bolets, rastres d’animals, l’empremta de l’home i tota mena de tronquets i pedretes que vam fer el nostre camí més amè.

Aquí teniu una petita mostra de tot allò que vam fer, esperem que us agradi. Ara, ens tocarà analitzar-ho i estudiar-ho i…

[slideshare id=27571382&doc=turodelhome-131025102946-phpapp01]

2 comentaris a “LES CLASSES DEL MATAGALLS I TURÓ DE L’HOME HEM FET EL CIM!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *