PENSEM AMB ELS COMPANYS… ENS FEM UN REGAL EMPÀTIC

Després de l’estiu és hora de retrobar-nos… Aquest inici de curs a cinquè hem treballat el concepte d’empatia, què és i perquè és important. Per a posar-la en pràctica cada un de nosaltres ha dissenyat un regal empàtic per un dels companys de classe… Veureu quines produccions plàstiques que han sortit pensant en els gustos del company que ens ha tocat!!! N’hi ha de molts colors i per molts gustos, però tots han estat fets pensant en una persona i per a ella, tenint en compte els seus gustos i aficions, intentant ser empàtic amb l’altre… un exercici difícil però enriquidor.

16 comentaris a “PENSEM AMB ELS COMPANYS… ENS FEM UN REGAL EMPÀTIC

  1. Ens han agradat molt els regals empatics, ho heu fet molt be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ens a agradat molt fer el regal empatic perque ens ajuda a posarnos a la pell de tothom.
    FELICITATS!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *