Gimcanes regalades l’últim dia del trimestre

Bon dia, famílies!

Aquest curs està sent excepcional en molts sentits. La realitat d’estar a l’escola amb els grups bombolla vol dir aprendre a conviure amb els companys i companyes del nostre grup, amb la Marta, l’Enric, la Paula, l’Usy i la Meritxell. Aquests tres mesos estem gaudint estimar-nos, respectar-nos i descobrir-nos en molts aspectes del dia a dia. Estem destapant moltes habilitats que crèiem inexistents! Tot i que de vegades la convivència fa sorgir alguns conflictes, també n’estem aprenent molt.

Malgrat això, la realitat del grup bombolla implica no tenir relació amb cap altre de l’escola, inclòs l’altre grup de quart amb què compartim passadís!! És per aquest motiu que vam decidir fer-nos un regal. Cada grup havia de preparar quelcom per a l’altre. Tots vam arribar a la conclusió que volíem sortir fora de l’escola i preparar-nos gimcanes. Tots dos grups vam dedicar temps i bones idees per cuinar els nostres regals. El resultat… PLUJA!!!!

Doncs, sí, famílies, tal i com ho llegiu. La sortida era prevista pel divendres 18 de desembre a Castell Ciuró, però va caure un xàfec que va fer sortir els cargols més amagats. Ens vam desanimar una mica, però es va poder solucionar traslladant la sortida a l’últim dia del trimestre, el 21 de desembre.

Malgrat no poder fer l’excursió fins Castell Ciuró, vam gaudir de les gimcanes regalades a les esplanades del costat de l’escola. Aquest cop, el resultat va ser molt satisfactori. L’últim dia del trimestre va sortir rodó.

A l’enllaç que trobareu a continuació, hi ha un recull de fotografies que vam poder fer durant la sortida. Segur que us en podem explicar un munt de coses mentre les mirem plegats.

Bona feina, bon camí i bones festes!

Abraçades,

4t Cavall Bernat i Sant Jeroni

 

https://drive.google.com/drive/folders/1ecY8A9BQsCRair5DoVWYpQR8aQbk49_o?usp=sharing

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *