Les primeres sortides del curs

Aquest curs 2020-2021 els nens i les nenes de 4t aprofitem un parell de dijous de cada mes per a fer una sortida. Del setembre ençà, hem pogut gaudir de tres sortides ben diferents i ben profitoses.

En començar el curs, un grup va anar a fer un passeig fins al riu i l’altre al Pla de les Bruixes. Després, les sortides es van intercanviar. Al riu, vam poder gaudir del bon temps fent dinàmiques de grup i jocs dirigits. No obstant això, també vam explorar l’espai que envolta el Riu Llobregat i que serà molt interessant per a nosaltres properament. D’altra banda, fer camí fins el Pla de les Bruixes va ser una mica més llarg, però va valdre la pena! Vam tenir la sort que hi havia cabanes fetes amb troncs i branques que van ambientar el joc lliure. A més a més, vam protagonitzar micro-teatres relacionats amb la resolució de conflictes i la relació amb els altres. Com ens ho vam passar…!

Finalment, vam anar de cacera per Molins de Rei. Ens vam convertir en caçadors i caçadores de figures geomètriques. Aprofitant que havíem treballat els polígons i les figures geomètriques a l’escola, vam sortir a buscar-ne en el nostre espai quotidià. Renoi! Quantes n’hi ha! Ens vam adonar que el poble n’és ple, de figures geomètriques. Tot i que les més fàcils de trobar van ser els quadrilàters i els triangles, vam agermanar-nos amb el sentit la vista i vam ser capaços i capaces de trobar figures tan difícils com decàgons, heptàgons, hexàgons i pentàgons.

Bé, famílies. Us deixem un tastet fotogràfic. Bona feina i bon camí!

Abraçades,

4t Cavall Bernat i Sant Jeroni.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *