CARNAVAL A LA MOLA I COMIAT DE L’ANNA DE PRÀCTIQUES

Aquesta setmana ha estat molt intensa a la classe de La Mola.

El carnaval ha estat present, hem gaudit de les seves consignes i hem aprofitat per lluir pijames, ferides i pentinats estrambòtics.

Ahir divendres vam haver de reinventar la nostra celebració i els nens i nenes de la classe van demostrar ser d’allò més creatius. Amb només un complement (o dos…) i una mascareta van crear personatges que van presentar  i representar davant de tots!

La classe es va omplir amb una fada de la nit, gatets, un gat de l’espai, un policia malvat, un miniheroi, el Camell, bruixes, espies, 4 germanes-dimoni, en Freddy, en Messi, una sufragista, un àlien, una princesa i un mim,

La festa va acabar amb coreografies del Just dance i un grup de superherois que van anar a practicar amb les seves armes al pati.

La festa va acabar amb regust agredolç,  ja que vam acomiadar l'”Anna de pràctiques”. Des de l’inici de trimestre ens ha acompanyat l’Anna Ortiz, una estudiant de magisteri de la UB, ha estat fent les seves  pràctiques i ens ha acompanyat durant sis setmanes ajudant-nos a aprendre i participant de totes les nostres aventures.  Ahir divendres li vam dir adéu, sabent que dilluns ja la trobarem a faltar a la classe.

Aquí teniu l’àlbum amb alguns dels moments importants d’aquesta setmana de carnaval!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *