HAVE A WONDERFUL SUMMER HOLIDAY!!!

Dear families and students,

Hope you have a well deserved wonderful summer holiday. We have great ideas to improve  your English level for next school year.  Your English teachers would like to suggest that you follow the recommendations so you don’t lose all your hard work this year from English class.

We’ll see you all on the 7th of September.

Cristina, Angels, Monica

Estimades famílies i alumnes,

Esperem que tingueu unes bones vacances d’estiu. Tenim grans idees per millorar el vostre nivell d’anglès per al proper curs. Els vostres mestres d’ anglès voldriem recomanar-vos que fessiu les feines d’estiu que us adjuntem amb els butlletins de final de curs, perquè no oblideu l’anglès que heun aprés al llarg del curs.

Ens retrobem el 7 de setembre.

Alex, Cristina, Àngels, Mònica

imagen1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *