5. Cuina pròpia, neteja i altres serveis.

  • Menjador amb cuina pròpia on cada dia s’elabora el menú d’acord amb la carta de menús d’estiu o d’hivern, segons l’estació on siguem.
  • També s’elabora menú específic per a infants amb intoleràncies, al·lèrgies… Segons l’informe del seu pediatra.
  • El menú dels lactants s’elabora individualment d’acord amb les famílies: El menú triturat bàsic de verdures o el progressiu on es van afegint llegums, pollastre, peix, ou i vedella seguint el ritme de cada infant.

Els nostres menús: Elaborats i revistats dins el projecte del Departament:

“A la llar d’infants, creixem, gaudim i mengem sa i sostenible”

MENÚ BASE ESTIU

MENÚ BASE HIVERN

MENÚ TRITURAT BÀSIC I PROGRESSIU

BERENARS BASE ESTIU I TRITURAT

BERENARS BASE HIVERN I TRITURAT

La neteja a La Quitxalla

Al nostre equip, comptem amb personal de neteja propi que facilita la vivència de infinites experiències de gran format: Manipulacions, experimentacions i descobertes de tot tipus de materials: Pintura, xocolata, paper, sorra, farina…, que podem gaudir, marxar i quan tornem tot és net i llest per a la següent experiència.

Altres serveis:

  • Assessorament de l’EAP (Equip d’Assessorament i orientació Pedagògica).
  • Col·laboració ONA-CDIAP (Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç).
  • AFA (Associació de Famílies d’Alumnes).
  • Serveis Socials

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *