COMENIUS VIDEO

Dimecres 14 de maig

Avui, dimecres ens hem llevat ben d’hora per agafar l’autobús, anàvem direcció a Troia però primer hem parat a un parc on hi havien els cementiris i recordatoris de la primera guerra mundial.image

Hem tingut un guia turc que ens fèia la visita en anglès. Quan tornàvem a l’autocar hem vist un lloc on la gent havia d’anar a resar, anaven allà i s’havien de rentar els peus, la cara i les mans.image

Després vam anar ben bé a Troia , on hi havia un cavall de fusta. Hem fet un recorregut que veies totes les ruines, al cap d’una estona ens hem fet fotos amb el cavall. Més tard hem anat a la botiga de “souvenirs” i després hem marxat. Ja de tornada ens hem aturat al mig de la carretera i hem comprat cireres. El viatge de Troia fins a Gönen dura unes 3 hores.

MARTÍ PAU NEUS LAURA

Ja podem veure un vídeo de les primeres experiències dels nostres companys i companyes a Turquia. Ho estan passant genial!!!!

Un comentari a “COMENIUS VIDEO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *