CLUB DE LECTURA 5è “CHUKYS”

Els Culdolla de Roald Dahl i il·lustrat per Quentin Blake  és el llibre que hem comentat en aquesta sessió. Una història d’una parella singular, ell i ella amb aspectes desagradables i que tenen una relació en la que, un al altre, contínuament es fan la guitza amb bromes .

A la primera meitat  es narren las bromes d’un i la venjança de l’altre fins un punt que es fa pesat i et fa pensar que així no hi ha qui pugui viure. L’Ingrid  va deixar el llibre uns dies perquè es va atipar de tanta broma pesada i malèfica el va reprendre i  va poder seguir doncs des de el capítol La casa, l’arbre i la gàbia de les mones s’inicia el nus de la narració i ens porta cap a un desenllaç delirant, divertit i devastador.

El llibre ha agradat, en general. La puntuació que li han donat ha estat:  Ingrid 9, Ami 8, Elisa 8, Lyna 7, Mabel 7,5, Natalia 7, Sofia 8, Idoia 7.  En Xavi, l’ Alan, en Jordi i en  Junior no han pogut  llegir el llibre.

IMG_2878         culdolla

A continuació podeu escoltar alguns fragments del llibres presentat i llegits per:  l’Idoia, l’Ami, l’Aina, l’Ingrid i la Sofia.

001_A_007_Idoia      001_A_008_Ami        001_A_009_Aina

001_A_010_Ingrid      001_A_011_Sofia

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *