RATES CLUB DE LECTURA 4t.

Els nois i noies  més rosegadors de l’escola ens hem trobat a la biblioteca per parlar del llibre De què té por el ratolí ?  Emilly Gravett .

La sessió va començar al voltant del tema central del llibre “les pors”. Observant les il·lustracions i els texts van arribar a la conclusió que vam molt lligats, que es complementen i que formen un tot. Van preguntar si els noms de les fòbies eren inventats o existien de debò, en Pau T. i l’Àngels havien buscat el nom de la seva por en un diccionari de fòbies a la web. Són paraules tècniques que es fan servir en psicologia. En Biel, la Laia, en Pau, la Magalí i la Martina havien fet anotacions a la seva llibreta i les han compartit amb el grup. La resta que no tenien clar que havien de posar ho faran  a casa i aviat, abans que no se’n recordi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *