JOCS FLORALS DEL DISTRICTE

El dimecres, 23 de maig a la Seu Districte, c/. Creu coberta, es va realitzar l’acte d’entrega de premis dels Jocs Florals escolars 2011-12. De la nostra escola van assistir la Joana Amelibia de 1rA, la Núria Màrquez de 4t B i la Mar Izquierdo de 5è B.
La sala d’actes era plena de gom a gom amb els alumnes de les diferents escoles de Sants-Montjuïc i els seus professors/es. Presidia l’acte  els representants de cada estament (Ajuntament, Centre de Recursos, Jurat) i la Sra. Ana  Diaz-Plaja va realitzar el discurs d’inauguració cemtrant-se en el prefix RE (REtallades, REescriure, Reinventar…), molt brillant i actual.
A continuació el presentador anava a realitzar la seva feina  quan de sobte va ser aturar per una policia un xic  especial i un cop aclarit l’enrenou es va iniciar l’entrega de premis i la lectura de cada primer premi en les diferents categories de poesia en primer lloc i de prosa seguidament.
A la Núria Màrquez  se li va fer entrega del 2n premi en prosa en la categoria B, pel seu conte titulat L’agatha i els seus dibuixos. Va ser felicitada allà mateix i  per tots, els seus companys i companyes en arribar a l’escola.

Enhorabona! Llegir i escriure ens porten molt lluny, només cal posar-s’hi i anar aprenent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *