" JUGUEM AMB ELS BLAUS" XII TROBADA GLANS

Aquesta tarda la Josefina Cereza ens ha introduït a través dels llibres  i portat a través del color de la fidelitat, el blau, a conèixer i associar aquest color amb creences, en significats, en el seu ús per remarcar tristesa, fredor…. A experimentar per descobrir el seu contrari, anomenar els diferents noms de blau segons la tonalitat.I per a arrodonir la feina tots i totes ens em posat a crear utilitzant els diferents papers i colors blaus. I aquí teniu el resultat de tot plegat. Una sessió tenyida de blau on el mar, el cel, els peixos, les sirenes, els arbres, els núvols, els vaixells i les princeses sortien en tonalitats blaves.

2 comentaris a “" JUGUEM AMB ELS BLAUS" XII TROBADA GLANS

  1. DE debó que sí, va sé super tan per la reflexió sobre el blau de la Josefina que va capturar a tothom com pels treballs que van anar fent. Ahir el vaig mirar de nou penjat a l’habitació i mira que està bé, tans blaus i quantes formes i creativitat.

    Moltes gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *