PROTAGONISTES MAIG-JUNY VETERINARIS

PROTAGONISTA MAIG: PAULA
Amb els pares de la paula vam passar una tarda ben dolça: primer ens van explicar la seva feina, que consisteix en fabricar caramels, posar-los color i gust diferent. Després, els nens van embolicar i decorar l’embolcall d’uns caramels gegants. El caramels pels nens tenien forma de cotxe, i el de les nenes forma de flor. Finalment, vam preparar un berenar també molt dolç: galetes amb nocilla, lacasitos, fideus de colors, nata… Boníssim!! Moltes gràcies per tot!!!
PROTAGONISTES JUNY:
JUNE
La mare de la June ens va explicar el seu ofici actual: treballa en un supermercat, fent de caixera. Però també ens va explicar que abans es dedicava a cantar en una orquestra. Per això, mare i filla van cantar una cançó que ens va fer emocionar a tots!! Després, vam fer un conillet amb l’ajuda de llaminadures. Molt original!!
MARC:
Els pares del Marc ens van explicar el seu ofici: la mare treballa ajudant a persones amb problemes psicològics i el pare treballa en una fàbrica de plàstics. Com que el Marc vol ser bomber, ens van preparar un circuit per tal d’aconseguir la disfressa de bombers! Passar per sota d’un pont, per damunt d’unes pedres amb foc…tot ben divertit!!! Al final tots els nens i nenes van acabar disfressats de bombers! Moltes gràcies!! Aquí us deixem un petit record de tot plegat:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *