PROTAGONISTES ABRIL-MAIG P4A

Per l’Abril, l’Èric i la Judit, ens van presentar les seves famílies. El pare de l’Èric és policia i com a la classe hi ha nens/es que els agradaria ser-ho algún dia…ens va mostrar material d’ús habitual en l’ofici i desprès, ens vam fer un barret de policia.
Els pares de la Judit i la seva cosina Glòria, ens van explicar que a la fàbrica de l’Alberto fan plàstic per a qualsevol tipus de producte. Després, vam ballar una estona amb la Glòria, que és ballarina, que és l’ofici que li agradaria tindre a la Judit de gran i a més a més, La Graci, ens va portar uns fermalls de sirenes, ben bonics.
Els protagonistes del mes de maig van ser el Víctor i el Ciro. El Víctor ens va portar un carnet d’inspector portuàri ja que la seva mare treballa al port de Tarragona. I després, el seu pare, que és professor de vigilants de seguretat, ens va mostrar les normes de seguretat per a nens i nenes.
El Ciro, ens va mostrar com canviar una roda de bicicleta punxada amb ajuda del seu pare, aquest nen ja està fet tot un “manetes”. Tot seguit, la Vero ens va portar un berenar ben bo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *