PROTAGONISTES MAIG-JUNY CLASSE DE LES BICICLETES

Durant el mes de Maig i el mes de Juny vam tindre els últims protagonistes del curs:
Amb la família del Carlos M. vam fer un berenar ben fresquet!! vam menjar maduixes amb nata i amb caramel!! estàven molt bones!!!
Amb la família de l’Ainhoa vam fer uns pots de llapis per guardar els nostres colors, ho vam fer amb cartolina, rodets de paper de wàter i amb gomets ho vam decorar!! van quedar molt bonics!!!
Amb la família de l’Alessandro vam decorar uns conillets que van portar fets de casa amb globus plens de llenties; els hi vam posar ulls, nas, boca… van quedar molt divertits!! després vam estar ballant i jugant amb els “cantajuegos”.
Amb la família de la Daniela vam decorar unes pedres i unes pinyes i les vam convertir en màgiques de tanta purpurina que vam posar!! vam transformar-les en pedres precisoses!!!
Amb la família del Pau vam fer tres equips de competició, cadascú va pintar el escut del seu equip, un cop pintats tots els escuts, ens vam posar les samarretes, cadascú del color del seu equip i vam sortir al pati a jugar amb una canasta i una porteria que va portar la família!!! ens ho vam passar d’allò més bé!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *