PROTAGONISTES ABRIL BICICLETES

Durant el mes d’Abril van ser protagonistes el ROGER, l’ARMAND i la DAVINIA.
Amb la família del Roger vam fer la representació de la llegenda de St. Jordi i ens vam coronar com a princeps i princeses!! En acabar vam menjar un coc amb el nom de la nostra classe! Estava molt bo!!!
Amb la família de l’Armand vm fer unes madalenes amb xoxolata desfeta i les vam guarnir amb birutes i figuretes, un cop acabades les vam decorar amb paper de celofana. Van quedar molt boniques!!!
Amb la fmília de la Davinia vam fer un marc de fotos ben original que serà un bon record de la nostra classe per decorar la nostra habitació!! vam ficar-hi una foto de grup i cadascú va decorar el seu marc com va voler!! van quedar molt bonics!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *