PROTAGONISTES MES DE MAIG I JUNY P5

Durant el mes de Maig aquests han sigut els nostres protagonistes! L’ÁLVARO ens va explicar el conte de “En Patufet”, després vam fer un mòbil de fusta. Amb el KARIM vam escoltar el conte “Rata de camp, rata de ciutat” vam fer un dibuix i ens va regalar un collaret del Marroc. Amb la HIBA vam treballar el conte de “La llebre i la tortuga” i després vam fer un puzzle.
A la classe de l’espai l’IZAN ens explicava el conte de “La cigala i la formiga”. A continuació vam fer una maqueta dels personatges del conte. L’ADAM ens va llegir el conte de “El rei carnestoltes” i després ens va donar un dibuix d’aquest per pintar-lo. I l’ANAS ens va llegir el conte de “Les set cabretes i el llop”. Seguidament vam pintar un dibuix de les cabretes.

Al mes de Juny el protagonista de la classe de l’espai va ser el HAMZA i ens va llegir el conte de “El petit avet”, vam veure el conte a l’ordinador i vam pintar un avet molt bonic.
A la classe de la pilota els protagonistes van ser el DÍDAC i la LUNA. El Dídac va explicar el conte de “En Tabalet” i van confeccionar un conte. I la LUNA va fer “La cigala i la formiga” i després van preparar unes piruletes de xocolata.
Mireu el vídeo, a veure que us sembla!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *