FOTO FINAL DE CURS

Bona tarda carinyets!!

S´acaba un curs i aquest matí en el comiat ens hem emocionat molt i hem dit el que ens em portaven d´aquest curs . Tothom ha pogut dir la seva i jo com a mestra d´aquesta BOLA DE DRAC Z us vull agraïr haver compartit un curs ple de moltes vivències: moltes bones i algunes no tant bones, però sempre ens tindrem en el cor i ens recordarem amb molta al.legria i il.lusió. Hem aprés junts i hem crescut com a grup-classe i com a nens i nenes.

US ESTIMO MOLT!!

PASSEU UN BON ESTIU I DISFRUTEU MOLT DE LES VOSTRES FAMÍLIES I DE TOTS ELS MOMENTS QUE VINGUIN!!

 

Ver las imágenes de origen

 

 

Ver las imágenes de origen

 

2n B.png

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *