PROTAGONISTES AMB FAMÍLIES

Bona tarda!!

Ahir a la tarda van presentar tres famílies les seves activitats preferides.

En primer lloc va venir la Gloria per acompanyar i explicar amb el seu fill l´Oier el que més els hi agrada fer en família: viatjar i conéixer llocs nous. Ens van presentar com ho fan, des que trien el lloc, miren informació , escullen l´opció més raonable de transport fins l´allotjamnet més adient per a  tots els membres de la família. Van poder veure fotografies d´Itàlia, Grècia, Extremadura, Cádiz, Bilbao , Extremadura…

Després va venir la mare d´en Biel, la Patricia ,i també ens van parlar del que més els hi agrada fer a tots tres: viatjar amb l´autocaravana per tot el país. Ens van presentar el logo que té el seu vehicle que es diu¨RITA´S CREW¨ , un preciós cargol amb el símbol d´una brúixola, i un video amb els llocs que han visitat. Vam veure el Biel i la seva família en canoa, a la muntanya, la neu, i amb més persones que també els hi agrada viatjar d´aquesta manera tan divertida.

Finalment la mare d´en Marc, la Diana i ell , ens van presentar un altre protagonista relacionat també amb el viatjar tant a la muntanya, com al mar i als parcs d´a traccions que els hi agrada molt. Van veure un simpàtic power point amb les fotografies de tota la familia disfrutant de llocs de platja com ara França, molts abrigadets a la muntanya i fotografies a parcs d´atraccions. LLàstima que per manca de temps no vam poder fer el torn habitual de preguntes després de la presentació.

Us volem donar les gràcies a tothom pel temps i l´esforç que heu dedicat !!

 

Ver las imágenes de origen         Ver las imágenes de origen     Ver las imágenes de origen

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *