VISITA AL TEATRE ALEGRIA I ELS CONTES PER A LA CONVIVÈNCIA.

Bon dia nens i nenes!!

Aquest matí hem anat al Teatre Alegria de Terrassa. Hem anat per veure uns contes representats que parlàven de la convivència. El primer conte ¨La castanya multicolor¨ens ha agradat molt i explicava com una castanya amb colors diferents se sentia quan no era acceptada per les altres.

El segon conte ¨L´anegueta xerrameca”ha estat molt divertit doncs la protogonista es feia una mica pesada fins que tothom la va deixar de banda i va haver de marxar. Els seus amics es van adonar que s´havien passat i van demanar-li perdó.

L´últim conte ¨La nova moda¨ha estat realment divertit i ens explicava que no cal seguir les modes i ser un mateix.

Tots hem disfrutat molt !!

Ver las imágenes de origen

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *