Contes ebrencs

Al rebedor de la biblioteca trobareu el racó dels contes ebrencs que vam crear el curs passat amb les publicacions recollides a partir de les autores riberenques Laura Mur, Remei Franch i Sílvia Veà que vam compartir al Seminari de Biblioteques Escolars de la Ribera.

També tenim el conte LA NANA CLOTXA que ens ha regalat l’escola de Riba-roja d’Ebre.

Ara tenim com a novetat:

La col·lecció  “A L’ESCOLA TERRES DE L’EBRE” de l’editorial Onada edicions. Són quatre contes creats pel GRUP LA DERIVA que ens parlen de les tradicions orals i cultura popular ebrenca.

Els de la sèrie groga són en lletra lligada i lletra de pal per als petits:

  • “Amb la panxa ben plena” fa un repàs de la gastronomia ebrenca a partir dels productes que trobem en una agrobotiga, des de les baldanes (botifarres d’arròs), les cireres, l’oli, la mel, el vimblanc, …fins els pastissets, les capsetes o les coquetes de sagí (enseginades).
  • “La Lia entra a la banda” ens permet conèixer els instruments de la banda de música.

amb-la-panxa

la-lia-banda-musica

 

 

 

 

 

 

Els de la sèrie blava són per lectors a partir de 6 anys i un ens permet fer un viatge amb el bandoler Panxampla i l’altre de por amb els personatges imaginaris que han servit per espantar als més petits.

 

panxampla

quina-temor

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *