N@dal

Ja s’ha posat en marxa l’operació Nadal. El Pare Noel, el tió, els Mags d’Orient… tots estan col·lapsats de feina atenent totes les sol·licituds.

Que passeu unes bones festes i torneu l’any que ve amb els ànims renovats i plens d’energia!

Nou espai virtual del JVV

Benvinguts/Benvingudes a aquest nou espai virtual del nostre centre.

L’objectiu de la seva creació és mantenir actiu un canal d’informació per a tota la comunitat educativa en tot el que es refereix a Pla TAC, un projecte que el nostre institut va endega el curs 2009-2010, encara que anys abans ja havia apostat per les noves tecnologies com una eina de comunicació i informació però, sobretot, d’ensenyament-aprenentatge. Per això disposem d’un equipament de centre que s’actualitza o renova anualment segons les necessitats detectades

Enguany ja són tres els cursos d’ESO en els alumnes treballaran amb el seus ordinadors personals i amb llibre electrònic (veieu Material). I per a dur a terme aquest Projecte 1:1 (veieu Glossari) hi ha implicats més de trenta professors i professores de tots els departaments.

Esperem que aquest entorn sigui útil. Per això esperem comptar amb la vostra participació, fent-nos arribar comentaris, suggeriments i inquietuds a través del formulari de consulta (veieu Consulta eduCAT)

Marta Orts

Coordinadora eduCAT