Nous recursos per treballar la Comunicació

 

frases-aulaspc-1

A l’Escola Josep Sol per donar i oferir suport a la comunicació dels nostres alumnes fem moltes activitats amb el suport de les Icones de l’ SPC ja conegudes per tots vosaltres . Ara i des de fa un temps tenim un novetat, són les Icones anomenades ARASAAC.  És un recurs molt útil pel professorat ja que permet  fer i consultar tot tipus de materials ja realitzats amb aquest suport i que només us heu de descarregar.

Consulteu la pàgina

 M.Luisa Senante (logopeda )

 

http://www.catedu.es/arasaac/index.php

.

 


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>