CHIP CHAP, CHIP CHAP, TOTS A L’AIGUA!!!

Cada dilluns a primera hora del matí, alguns alumnes del grup tres anem a la piscina. Ens ho passem molt bé; comencem mullant-nos les cames, la panxa, els braços i la cara. Un cop fet això, ja ens podem ficar a l’aigua!!!

Fem un recorregut per la piscina, piquem de peus, nadem amb flotadors, xurros, manguitos i quan ja hem treballat prou, podem jugar amb les joguines que volguem. Com un dia que el David i la Nour van triar fer una volta amb la màrfega i van xalar molt!

Mercè, Marga i Melania

pict40934


Accions

Informacions

Cap resposta

Una resposta a “CHIP CHAP, CHIP CHAP, TOTS A L’AIGUA!!!”

31 01 2010
M Magdalena (19:57:42) :

Que xulo!!! sobretot el títol! ;D

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>